Gravidmassage i Stockholm

Gravidmassage i Stockholm

Vi behandlar, förbygger och rehabiliterar

 • Foglossning och bäckenproblem.
 • Gravidischias och smärtor i svanskotan.
 • Migrän – all slags huvudvärk.
 • Smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke & skuldror.
 • Karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter.
 • Smärta från muskel och nervsjukdomar.
 • En stund för sig själva och koppla av.

Hos oss får du en professionell och trygg behandling som rekommenderas av både barnmorskor och läkare.

Vi har även helgöppet!

Gravidmassage som rekommenderas av Läkare och Barnmorskor

Vi erbjuder Terapeutisk Gravidmassage i Stockholm och har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster.

Alla i teamet är utbildade inom Terapeutisk Gravidmassage och behandlar, förebygger och rehabiliterar de problem som är specifika för den gravida kroppen, så känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

Behandlingsteam John Carrier

Behandlingsteam John Carrier

Vi som arbetar i Behandlingsteam John Carrier har valt att specialisera oss på behandlingar, övningar och träning med inriktning på graviditet och första tiden som förälder.

Åter igen är det John Carrier’s team som hjälpt mig när barnmorskor och läkare inte lyckats och jag har oerhört stor respekt för dig och ditt team. Ni har enormt stor kunskap, kompetens och engagemang. TACK!! / Dr Carina Perez

Gravidmassage som rekommenderas av Läkare och Barnmorskor

Vi erbjuder Terapeutisk Gravidmassage i Stockholm och har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster. Alla i teamet är utbildade inom Terapeutisk Gravidmassage och behandlar, förebygger och rehabiliterar de problem som är specifika för den gravida kroppen, så känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

Gravidmassage i Stockholm från vecka 1 till vecka 42

Du är välkommen till oss på gravidmassage i Stockholm från vecka 1 fram till din förlossning. Du får en professionell och trygg behandling, korrekta och relevanta råd. Din partner är också varmt välkommen att följa med och kan då få möjlighet att lära sig ”5 enkla massagegrepp” för att kunna massera dig hemma och under förlossningen (läs mer här om Gravidmassagekurs för par)  

Så här går gravidmassage behandlingen till

För att kunna ställa korrekt diagnos, ge dig en effektiv, trygg och skonsam behandling och till sist visa dig rätt hemövningar börjar vi med en..

1. Undersökning

 • Först en genomgång av vad du har för hälsohistoria med dig in i graviditeten.
 • Sen en individuell bedömning av dina besvär och ditt tillstånd.
 • Följt av specifika rörelsetester för få bättre kunskap om vilka områden som är inaktiva samt överbelastade.
 • Detta tar normalt 5-10 minuter vid ditt första besök och mindre vid återbesök.

Då många gravida har flera symtom samtidigt så kan vi ibland behöva börja med att fokusera på ett av dessa, för att vid ditt nästa besök gå vidare till nästa symtom. När vi kommit överens om vad vi skall fokusera på under denna behandling så börjar vi med …

2. Behandling

 • Du blir masserad klädd i underkläder.
 • På en massagebänk med en “gravidkudde” där du ligger bekvämt på både mage och rygg.
 • Långa strykningar över hela kroppen ökar cirkulationen.
 • Djupare knådningar löser upp spänningar och värk.
 • Du kommer troligen att ligga både på mage, rygg och ibland även på sidan.
 • Kan du inte ligga på mage eller rygg så kan du ligga på sidan under hela behandlingen.

För att få ett så bra resultat som möjligt så vill vi att du gör en del enkla övningar hemma inför ditt nästa besök. Gillar du att träna, göra yoga eller annan aktivitet så kan vi ge dig råd och tips. Allt detta tar ca 5 minuter och görs under …

3. Avslutning

 • På slutet av besöket får du träningsråd.
 • Du får hemövningar inför ditt nästa besök.
 • Vi sätter gemensamt upp en behandlingsplan.

Ps/ Din partner eller nära vän är varmt välkommen att följa med och kan då få möjlighet att lära sig ”5 enkla massagegrepp” för att kunna massera hemma och även under förlossningen.

Terapeutisk Gravidmassage - en unik metod!

Behandlingsmetoden Terapeutisk Gravidmassage™ har utvecklats av massör John Carrier i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet.

 • Behandlingsmetoden bygger på specifika kunskaper och tekniker för att behandla de fysiska och hormonella förändringar som sker med kroppen under graviditeten.
 • Det är en unik behandlingsmetod som skiljer sig från annan gravidmassage eftersom den utgår från den gravida kvinnans kropp som samtidigt ses som en enhet med det ännu ofödda barnet.
 • Den rekommenderas av mödravården och barnmorskor för att behandla, förebygga och rehabilitera de problem som är specifika för den gravida kroppen.
 • Behandling utförs av terapeuter med gedigen utbildning och kunskap om de fysiska och hormonella förändringar som sker med kroppen under graviditeten.

Här kan du läsa mer om behandlingsmetoden och även hitta fler som har utbildat sig i denna metod. www.terapeutiskgravidmassage.se

Tidsbokning

 

Beskriv dina besvär/önskemål när du bokar ditt NYBESÖK, tack.

Vi har även helgöppet.

 

Boka Online 08-661 40 30

PRISMOTTAGNINGAR - HITTA HITAV- OMBOKNING

PRIS

 • Gravidmassage: 1 x 50 min 795 kr
 • Gravidmassage: 1 x 90 min 1495 kr
 • Klippkort: 3 x 50 min 2235 kr (745 kr)
 • Klippkort: 5 x 50 min 3625 kr (725 kr)

Kontanter, Kort, Faktura, Friskvårdscheck, Friskvårdsbidrag

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71 (portkod i bokningsbekräftelsen).

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


 

KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1.

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.


 

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här). Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Vad händer vid sen av- ombokning?

 Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter oavsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn, akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv). Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

Min rygg, ja hela jag tackar!

Paulina

Tvillingar, vecka 18 – 41

Vi vill tipsa om…

Presentkort till valfri behandling Klippkortkort till valfri behandling MammaMage kurs GravidYoga kurs
Min rygg, ja hela jag tackar! // Paulina, födde tvillingar, behandling från vecka 18 – förlossning,
Tusen tack för länkar. Höft/rygg känns så mycket bättre, jag "flög" nästan fram på vägen hem 🙂 Clara B V 25, omföderska.
Karpatunnelsyndrom är inget jag önskar någon, men era behandlingar har gjort så att jag har klarat av att arbeta, sova och vara trevlig hemma. // Annika, födde en flicka, behandling vecka 28 – 40.
Foglossningen har försvunnit nästan helt, tack! // Karin, 1a barnet, behandling från vecka 16 – 32.
Behandlingarna jag fått hos Behandlingsteam John Carrier i kombination med enkla övningar jag kunnat göra hemma har verkligen hjälpt mig i min graviditet. Jag har sedan tidigare en liten kille på 1,5 år som gör att jag anstränger mig mer fysiskt den här graviditeten än förra gången och tack vare massage tillsammans med hemövningarna har ryggont och muskelvärk nästintill varit obefintlig, bland annat har jag lyckats hålla min gravidischias under kontroll. Jag kan varmt rekommendera John Carrier och hans behandlingsteam!