Gud så bra.
Vi är mer än nöjda!
Mvh Sandra

Gravidmassagekurs för par (privat)

Att få lära sig några enkla massagegrepp för din partner, är uppskattat av många. Vi visar er hur ni hemma, på ett säkert sätt kan göra gravidmassage. För tiden som gravid och nybliven mamma.

Massagegreppen är väldigt enkla att utföra, gör stor nytta på nacke, rygg, säte och ben och jälvklart anpassar vi greppen efter behov.

Ni får med er material med bilder och text, för att kunna utföra er behandling hemma, på golvet, i sängen eller på er egna behandlingsbänk.

Bra att veta

Gravidmassagekurs för par: 90 min 1495 kr

Kontanter, Kort (ej AMEX), Faktura (privat eller företag), Friskvårdscheck, Friskvårdsbidrag.

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71 (portkod i bokningsbekräftelsen).

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


 

KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1.

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här).

Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Vad händer vid sen av- ombokning?

Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter oavsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn, akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv).

Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

BOKA KURS

08 661 40 30

Mer Information

Så här går kursen till

Om vi inte tidigare träffat den gravida, behöver vi först ställa några frågor om hälsotillstånd, för att var säker på hur vi ska lägga upp Ert kurstillfälle.

 

Därefter börjar vi massera dig som är gravid, i sidoläge- om ni inte själva har en sk ”Gravidkudde” (eller önskar hyra av oss).

Vi kikar på skonsamma grepp och behandlar främst rygg, ben, armar och axlar. Vi visar, men sen är det du som partner som masserar din gravida partner.

Självklart anpassar vi massagegreppen efter behov och det kan behövas ett par extra grepp för att ”få med allt”.

Ni får lära er hur ni skapar en massageplats och ”bullar upp” med kuddar hemma, samt vilka oljor ni skall använda (ekologisk massageolja finns att köpa hos oss).

Vi kommer även att ge er smarta vardagstips för att underlätta graviditeten.

Har du problem med bäckensmärtor?

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hjälpa gravida och nyblivna mammor med bäckensmärtor.

Varje massagegrepp anpassas efter dina behov och förmåga.

Beskriv gärna i din problem i anmälan, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Läs gärna detta om träning vid bäckensmärta.

Vi samarbetar med mödravården

Vi erbjuder behandlingar, rehabilitering och träning för gravida och nyblivna mammor i Stockholm.

Vi har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster.

Alla i behandlingsteamet har gedigen utbildning och många års erfarenhet, hos oss får du en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd. Känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling.

Sagt av kursdeltagare

Tack för uppskattad och lärorik gravidmassage! Stort tack även för de tips och förslag som du delade med dig. / Henrik och Linn.

Greppen funkar fint, enkla att göra och vi får en mysig stund ihop / Anders, började massera sin sambo från vecka 22.

Ville bara skriva och säga att vi började prova igår allt ni lärt oss…. så tack för allt ni lärde Ali. Nu blir det massage varje dag.. hoppas jag! / Thrish, kom med Ali i vecka 31.