EKLUSIV GRAVIDMASSAGE KURS

För dig och din partner
Boka Online

För hemmabruk och vid förlossning

Lär er gravidmassage som ni kan använda under hela graviditeten, förlossningen och den första tiden därefter. Genom fem enkla steg kan ni efter kursen själva genomföra en helkroppsmassage, speciellt framtagen för gravida och anpassad för er som individer.

Genom gravidmassage får inte bara den gravida kvinnan en avslappnande stund, utan även partnern kan känna sig mer delaktig i graviditeten och få ett verktyg för att stötta den blivande mamman.

Bra att veta

Du och din partner får under 90 minuter en privat genomgång av en av våra terapeuter i en trygg och harmonisk miljö. De grepp som ni lär er är trygga, väldigt enkla att utföra och gör stor nytta på nacke, rygg, säte och ben. Massagen sker i sidoläge och kan enkelt utföras hemma.

Så här går kursen till

Mer info
Först ställer vi några frågor om hälsotillståndet, för att var säker på hur vi ska lägga upp Ert kurstillfälle. Därefter börjar vi massera dig som är gravid, i sidoläge.

Vi kikar på skonsamma grepp och behandlar främst rygg, ben, armar och axlar. Vi visar, men sen är det du som partner som masserar din gravida partner, vi anpassar massagegreppen efter behov. Ni får lära er hur ni skapar en massageplats hemma, samt vilka oljor ni skall använda (ekologisk massageolja finns att köpa hos oss).

I kursavgiften ingår

Mer Info
  • 90 minuter privat undervisning.
  • Grepp för en helkroppsmassage.
  • Kompendium med utförliga bilder.
  • Hur ni bäst skapar en bra massageplats hemma.

Vi samarbetar med mödravården

Mer Info
Vi har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster. Vi har gedigen utbildning och många års erfarenhet, hos oss får du en professionell och trygg behandling med korrekta och relevanta råd.

Priser och Bokning

Priser

Gravidmassagekurs för par: 90 min 1495 kr

Av- Ombokning & Hitta hit

Av- Ombokning
Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.


Hitta hit.

ÖSTERMALM: Behandlingsteam John Carrier. Nybrogatan 71. T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr). Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


KUNGSHOLMEN: BB Stockholm Family. S:t Eriksgatan 44, plan 1. T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr). Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

BOKA TID

08 661 40 30