MAMMAMAGE – PRIVAT

Med eller utan barn

MammaMage träning – Privat

Träning för dig som vill ha professionell hjälp, individuell träningsrådgivning och fött barn, vaginalt eller med kejsarsnitt, oavsett dit barns ålder. Lär dig aktivera och kontrollera din BÅLSTABILITET, så att du förebygger rygg och bäckenbesvär, samt får en stark BÄCKENBOTTEN och en bra HÅLLNING, Snabbt, säkert och effektivt!

Vi tränar kontroll och aktivering av de djupare musklerna. Med anpassade övningar som hjälper kroppen att läka, samtidigt som vi förbereder dig för fortsatt träning, såsom löpning, gym och pass. Vi är alla Certifierade MammaMage Tränare och våra behandlingar och träning bygger på modern forskning,

Vi har filmat alla övningar, så att du enkelt kan göra din ”hemträning”.

Bra att veta!

  • MM Träning privat: 50 min 795 kr
  • Klippkort 3 x 30 min 1455 kr (via telefon)
  • Klippkort: 3 x 50 min 2235 kr (745 kr)
  • Klippkort: 5 x 50 min 3625 kr (725 kr)
08 661 40 30 BOKA ONLINE
  • Kontanter
  • Kort (ej AMEX)
  • Faktura (privat eller företag),
  • Friskvårdsbidrag, Friskvårdspeng.
  • Presentkort eller Klippkort

ÖSTERMALM:

Behandlingsteam John Carrier.

Nybrogatan 71 (portkod i bokningsbekräftelsen).

T-Stadion, uppgång Nybrogatan (30 mtr).

Buss: 1, 4, 54, 67, 72.


KUNGSHOLMEN:

BB Stockholm Family.

S:t Eriksgatan 44, plan 1.

T-Fridhemsplan, uppgång S:t Eriksgatan/Willys (20 mtr).

Buss: 1, 3, 4, 53. 56, 57.

AV- OMBOKNINGAR

Behöver ske senast 24 timmar innan din behandling börjar och då endast via telefon 08- 661 40 30 eller via internetbokningen (klicka här).

Om- eller avbokning VIA EMAIL/SMS GODKÄNNS EJ. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning sker fakturering av hela behandlingsbeloppet.

Vad händer vid sen av- ombokning?

Vi har valt att ha samma av- ombokningsregler för alla våra patienter oavsett anledning till sen av- ombokning (sjuka barn, akut sjukdom, inställda bussar, oplanerade arbetsmöten osv).

Du kan givetvis ”ge bort” din behandlingstid till vem du vill (kan vara vem som helst) och vi försöker alltid att via vår väntelista hitta en ersättare. Skulle dock du eller vi inte hitta någon som kan ”ta din tid”, blir du skyldig att betala hela behandlingsbeloppet.

BOKA TID

08 661 40 30

Se filmen " Deltagare berättar"

6 Vanliga frågor

1. Hur lång tid efter födseln rekommenderar ni att man startar?
Du kan börja redan nu. Ju längre du väntar desto mer börjar din kropp att skaffa sig ”kompensationsmönster” för att klara av vardagen. Då lär sig kroppen att använda fel muskler för fel jobb.

2. När är det för sent att börja?
Det är aldrig för sent! Vi har hjälpt kvinnor som fött för mer än 10 år sedan att få en bättre kontroll och stabilitet.

3. Kan man ta med sitt barn?
På all privat träning kan du ta med ditt barn och vi rekommenderar dig att då boka 50 minuters pass.

4. Vilka övningar kommer vi att göra?
För att aktivera de djupare musklerna gäller det att träna på rätt sätt. Därför startar vi med lätta övningar i säker position, där du skall hitta rätt muskel och återfå dess funktion. Övningarna är till en början statiska där du håller en lätt anspänning under en viss tid, eller gör en långsam rörelse med lätt kraft.

5. Jag har fött med snitt, kan jag ändå ”träna”?
Att du fött med snitt är ingen fara då alla övningar är säkra och noga testade. MammaMage steg 1 fokuserar på att lära dig och din kropp att aktivera de djupa musklerna i kroppen. Du kan börja träning INNAN du tagit bort stygnen. Ring oss om du är osäker så hjälper vi dig att svara på dina frågor

6. Om jag missar en lektion, vad händer då?
Alla övningar från varje lektion finns på film som du får efter varje träff. Skulle du missa en träff så försöker vi se till att du kan ta igen den i en annan grupp. Filmerna får du alltid oavsett om du var med eller ej på träffen.

Har du bäckensmärtor?

Vi har stor kompetens och erfarenhet av att hjälpa gravida och nyblivna mammor med bäckensmärtor. Varje övning anpassas efter dina behov och förmåga. Vi har genom åren utvecklat ”MammaMage” träning så att den även hjälper er. Vi använder ultraljud bilder/film för att du och din terapeut lättare ska se hur du gör dina övningar.

Beskriv gärna i din problem vid din bokning (även online) så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Läs gärna detta om träning vid bäckensmärta.

Vi rekommenderas av Läkare och Barnmorskor

Vi erbjuder behandlingar och träning i Stockholm och har ett nära samarbete med mödravården (ex: BB Stockholm och Mamma Mia), läkare, barnmorskor, kiropraktorer och sjukgymnaster.

Alla i teamet är utbildade inom Terapeutisk Gravidmassage och behandlar, förebygger och rehabiliterar de problem som är specifika för gravida och nyblivna mammor, så känner du dig osäker så rådfråga din barnmorska först innan du bokar en behandling eller kurs.

Tack för proffsig hjälp, nu känner jag mig stabil och redo för vanlig träning. // Linn, födde vaginalt, förstföderska, baby 8 mån.